Te Huur

DC Oostrum

DC Oostrum biedt logistieke gebruikers de kans om op één van de meest strategische logistieke locaties in Nederland een single tenant distributiecentrum te huren. Een kans om te kiezen voor kwaliteit en een duurzame toekomst. Neem direct contact op met de ontwikkelingscombinatie JPO en VolkerWessels Logistics Development voor alle specifieke informatie en de mogelijkheden die wij in de gemeente Venray te bieden te hebben.
.
.

Bereikbaar

De locatie

DC Oostrum wordt ontwikkeld in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray op het bedrijventerrein De Blakt. Op het bedrijventerrein en in de nabije omgeving zijn meerdere nationale en internationale logistieke bedrijven gevestigd waaronder Ceva Logistics, Flextronics, De Klok Logistics, Aviko, Sligro en Cordstrap. Deze bedrijven genieten van de uitstekende bereikbaarheid van het terrein door de ligging nabij de op/ afrit van de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond).

Meer informatie

10.543 m2 aan logistieke ruimte

Het gebouw

DC Oostrum met een omvang van 10.543 m2 wordt ontwikkeld op een van de laatste beschikbare locaties in de regio Venray. Het gebouw bestaat uit circa 8.917 m2 warehouse, circa 990 m2 mezzanine en een 3-laags kantoor van maar liefst 636 m2 kantoorruimte en zal worden voorzien van parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. Een eigen plek om uw business te laten floreren zonder andere gebruikers op het terrein.

Meer informatie

Specificaties

DC Oostrum is ontworpen volgens de laatste specificaties in logistiek en bedrijfsmatig vastgoed, onder meer de vrije hoogte en vloerbelasting voldoen aan de laatste normen waardoor u profiteert van zo efficiënt mogelijk ruimtegebruik.

Meer informatie

DC OOSTRUM IS EEN PROJECT VAN:

JPO


Hompertsweg 34, 6371 CX Landgraaf
Postbus 31314, 6370 AH Landgraaf

T: +31 (0)88 186 63 63
E: info@jpo.nl
.

VolkerWessels Logistics Development

Ravenswade 2, 3439 LD Nieuwegein
Postbus 370, 7460 AJ Rijssen

T: +31 88 186 6 182
E: info@vwld.nl